luni, 21 iunie 2010

Postez inca doua articole publicate in mas media

Asa cum am mentionat, postez doua articole publicate in mase media bistriteana
ARMATA – a ajuns gunoierul oraşului ?
(pamflet)

Nu a trecut prea mult timp de când un cretin mi se adresa cu o voce, vezi Doamne, cică zeflemitoare, în cadrul unei emisiuni la As Tv: (citez din memorie): «Domnule colonel (adică eu) vă văd că sunteţi mai in vârstă, dar la ce războaie a participat armata română în ultimii 60 de ani ?” Evident, o întrebarea cretinoidă a unui individ lipsit total de judecată, ca să nu mai spun că, nefiind cultură, de unde inteligenţă ? De altfel, individul dă telefoane cam la mai toate emisiunile, indiferent de specificul lor, demonstrând o crasă prostie, probabil congenitală şi crezând că, prin telefoanele respective se face cunoscut în Bistriţa.
Dar să nu divaghez şi să îi mai răspund, încă odată, cretinului: cretinule, dacă România nu a avut război cu nimeni în această perioadă, acest fapt se datorează, în foarte mare măsură, EXISTENŢEI UNEI ARMATE PREGĂTITE, pregătite să răspundă oricărui atac, din partea oricui ar veni, din ori ce direcţie ! O armată pregătită a însemnat un sacrificiu incomensurabil pentru membrii componenţi ai acestei armate : aplicaţii nenumărate, tabere de instrucţie, de la zece zile la luni de zile, servicii operative zi şi noapte, fără sărbători legale, instrucţie indiferent de timp şi de anotimp. Sigur că da, instrucţia se făcea cu militarii în termen. Dar, după cretinul de care am făcut vorbire anterior, probabil că aceştia se autoinstruiau. Ei îşi făceau singuri programele, ei le executau, nu-i aşa, cretinică ? NU existau subofiţeri, maiştri militari, ofiţeri. Sigur că da, cretinule ! Existând ARMATA, cretinule, în 1964, Dej
şi-a permis să se «răzvrătească» dând o declaraţie împotriva «pretinului» de la răsărit. Existând ARMATA, idiotule, în 1968, Ceauşescu şi-a permis să nu execute ordinele Moscovei ! Existând ARMATA, incultule, în 1974, când sovieticii au cerut voie României să îşi treacă trupele, ÎNARMATE, spre Bulgaria, vezi Doamne, pentru a îi proteja de NATO pe bulgari, când se derulau evenimentele din Cipru, România a fost de acord ca această trecere să se facă cu militarii sovietici NEÎNARMAŢI şi sub paza ARMATEI ROMÂNE. Evident că sovieticii nu au acceptat condiţiile României şi atunci s-au dus pe Marea Neagră.
Armata, de la militarul în termen sau cu termen redus şi până la gradul cel mai înalt, şi-a făcut cu prisosinţă datoria. Din acest motiv a continuat să fie pe locul II în sondajele de opinie privind încrederea cetăţenilor, după Biserică. La inundaţii, la cutremur, la diferite calamităţi naturale, peste tot s-a auzit strigătul : «SĂ VINĂ ARMATA !» Şi ARMATA a răspuns prezent, dând chiar un prinos de sânge cu acele prilejuri. Pentru cei ce nu ştiu, ca şi pentru cei ce au uitat, doresc să vă aduc în memorie că în municipiul Bistriţa există o stradă, Sergent major (post mortem) POPA OCTAVIAN. Acesta şi-a dăruit viaţa în noaptea de 12 spre 13 mai, 1970, la Şieu Măgheruş, pentru a salva alte vieţi ! Abia împlinise 20 de ani în 12 mai şi era singur la părinţi. Dar ce contează pentru in individ care, se crede «dăştept», şi spune din adâncul prostiei sale, că nu am avut război !
Mi-au venit în minte toate aceste gânduri când, astăzi, 17 iunie, încă de la primele ore, am văzut în Parcul municipal, în alte locuri lovite de furtunile din 15 şi 16 iunie, acţionând cu dăruire, disciplinat şi fără murmur, ARMATA ROMÂNĂ. Ei au fost primii care au sărit în ajutoruil cetăţenilor municipiului pentru înlăturarea calamităţilor care ne-au lovit în aceste zile. Nu l-am zărit nicăieri pe cretinul care se dă mare prin telefoane (unele anonime, zice el !) să sprijine acţiunile cetăţeneşti desfăşurate, cu bună credinţă şi simţ al responsabilităţii, de către militarii aparţinând Brigăzii 81 Mecanizată, militari care au îndeplinit nenumărate misiuni înafara ţării şi care, la începutul lunii următoare vor merge din nou în Afganistan.
Şi acum să mă explic de ce am dat titlul de mai sus articolului meu. Datorită politicii iresponsabile a conducerii actuale (pot zice – de PARTID şi de STAT ca în vremurile pe care le credeam de mult trecute, dar, din păcate, iată, revenite), ARMATA ROMÂNĂ a fost discreditată de Băsescu şi de Boc şi, fără nici o îndoială, de toţi pupincuriştii lor din mas media, terfelită în noroi, minimalizând rolul şi importanţa acestei instituţii de bază a statului în menţinerea independenţei şi suveranităţii naţionale. Acum i-am văzut pe militari cărând gunoaiele rezultate în urma furtunii. Si mi-am pus întrebarea: oare pentru asta sunt plătiţi militarii ? Aceasta este misiunea lor ? N-am văzut nici-un membru al Consiliului local municipal sau judeţean, nici un parlamentar, alături de ei. Doar pe primar şi viceprimari. Insuficient, domnilor. Insuficient, mai ales că adevăratele gunoaie au votat să li se taie salariile («nesimţite» spunea cel mai mare nesimţit, adică Boc).
Oricum, dacă tot s-au apucat să strângă gunoaiele şi să le ducă unde le este locul, eu zic să nu se oprească: să strângă şi să ducă la GROAPA DE GUNOI a ISTORIEI toate gunoaiele ce ne conduc astăzi ţara, toate gunoaiele care au votat împotriva propriului popor, pentru bunăstarea lor şi a găştii lor de mafioţi !

Colonel (r) DORIN FILIP


Si al doilea articol:

EU CÂND VREAU SĂ HUIDUIESC, HUIDUIESC !
(pamflet)

Acum, toată lumea ştie de celebrul film «Eu când vreau să fluier. fluier !» Şi dacă toată lumea ştie, ce mi-am spus şi eu. Păi eu nu prea ştiu să fluier, dar dacă mă apuc să huiduiesc ? (Puriştii limbii române vor încerca să mi-o tragă pentru huiduiesc, regret etern, dar îi trimit la DEX !). Astăzi, când scriu acest articol mă gândesc să transmit tuturor celor peste nouă milioane de români ( de fapt este vorba doar de cinci milioane şi ceva, adică cei care l-au votat pe Băsescu) care au fost excrocaţi, prin fals şi uz de fals, de către cei care au fost votaţi pentru a le reprezenta interesele în Parlamentul României, la conducerea Guvernului României sau la conducerea ţării, aşadar le transmit cetăţenilor români, indiferent de religie, naţionalitate, sex, etc. să huiduiască din toate puterile lor, de câte ori se vor întâlni cu cei care au votat pentru INTERESELE.LOR şi ale GĂŞTII LOR.
Să fie foarte clar, una din marile greşeli ale vieţii mele a fost săvârşită în 2008 când i-am votat pe Ioan-Nelu Botiş şi pe Sbîrciu Ioan. Regret amarnic şi promit că mă voi căi în faţa duhovnicului meu. Pe Olteanu nu l-am votat, că n-a fost pe Bistriţa, dar l-au votat cei de pe Someş. De acum încolo, respectiv de la votarea de către cei trei, în dispreţul Drepturilor Omului, a Constituţiei României, a tăierii salariilor şi a pensiilor, fără pic de ruşine, nu voi mai avea nici cel mai mic respect pentru cei trei indivizi. Aşa că: Bă Oltene! Bă Botiş ! Bă Sbîrci ! Eu nu zic “să vă fie ruşine!” pentru că nu ştiţi ce este ruşinea, dar, să fiţi siguri că, de câte ori ne vom întâlni, voi aplica principiul – Eu când vreau să huiduiesc, huiduiesc ! Mă voi consulta cu avocatul meu şi mă gândesc să îi dau în judecată pe Sbîrciu şi pe Botiş pentru fals şi uz de fals. De ce ? Păi au ajuns în Parlamentul României prin declaraţii sforăitoare, false, jurând strâmb pe Biblie şi pe tot ce se poate jura, că ei, acolo, în Parlament ne vor reprezenta cu onoare şi cinste pe noi, cei care i-am votat. Făcând uz de falsul declaraţiilor au ajuns ca în Parlament, să se reprezinte pe ei, nu pe cei care i-au votat ! În realitate, acolo, în Parlament indivizii de mai sus se reprezintă pe ei şi gaşca lor !
Bă Oltene, bă Botiş, bă Sbîrciule – de ce nu aţi votat să daţi DIN AVEREA VOASTRĂ - 25 % ? Şi tot aşa, toată gaşca (pentru că asta sunteţi acum : O GAŞCĂ, nu un adevărat PARTID în care şi eu am crezut un timp, dar m-am înşelat amarnic !) De ce Băsescu, Boc, Udrea-Cocoş, Blaga, Videanu, Prigoană, fraţii Păunescu, Vlădescu, Funeriu şi toţi ceilalţi nu sunt puşi să dea EI 25 % din AVEREA LOR ? La averea dobândită de marea voastră majoritate, vă puteţi permite să renunţaţi o perioadă scurtă de timp la salariile voastre. Nu din salarii v-aţi făcut averea. Sau chiar ne credeţi atât de proşti ? Da, aveţi dreptate să ne credeţi ATÂT DE PROŞTI pentru că v-am votat nu o dată, ci de mai multe ori ! Acum însă, ne-am trezit la realitate: să i-o spuneţi voi lu’ Mutu (nu fotbalistului !) că vă credem că AVERILE VOASTRE AU FOST DOBÂNDITE doar dintr-un salariu de la stat !
De altfel, se vede din spaţiu (prietenul meu Alexandru Cristian Miloş poate să vă confirme !) că prin Parlament vă ocupaţi mai mult cu rezolvarea afacerilor proprii, nu cu rezolvarea problemelor cetăţenilor care v-au votat.
Bă Oltene ! La protestul organizat în sâmbăta din 12 iunie 2010, la apostrofarea unui participant ai răspuns dispreţiuitor, aşa cam cum îţi este felul, că noi, cei care eram acolo (circa o sută de oameni), nu îi putem reprezenta pe cei, câteva mii, care
te-au votat. Sigur că da, poate aveai şi tu dreptatea ta ! Dar să nu uiţi că la foarte mulţi oameni le-a fost ruşine să vină. De ce ? Simplu: PENTRU CĂ V-AU VOTAT PE VOI şi pe şeful găştii voastre, Băsescu ! Se simt vinovaţi, aşa cum şi eu mă simt vinovat că i-am votat pe Botiş şi pe Sbîrci ! Pe Băsescu, în schimb nu l-am mai votat. M-am lămurit cine este, cu adevărat, Băsescu, la sfârşitul anului 2008.
Membrii Filialei 1 Bistriţa a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi Retragere (circa 600 de foşti militari, poliţişti, jandarmi, etc.) au hotărât ca la alegerile din 2012 să participe la TOATE adunările voastre electorale şi să aducă aminte tuturor cetăţenilor CINE LE-A TĂIAT SALARIILE, PENSIILE, ALOCAŢIILE, SUBVENŢIILE. Cum cine? Este evident că OLTEAN IOAN, IOAN-NELU BOTIŞ şi SBÂRCIU IOAN prin votul lor dat împotriva tuturor salariaţilor, pensionarilor, bolnavilor şi chiar a copiilor acestei ţări ! Chiar dacă votul este UNINOMINAL voi tot o gaşcă reprezentaţi !
Aţi semănat vânt, nu puteţi culege decât furtună ! Ş-apoi, noi când vrem să huiduim, huiduim !Huooooooo!

Colonel (r) DORIN FILIP

vineri, 11 iunie 2010

Articol in masmedia bistriteana

Am publicat in mas media bistriteana articolul de mai jos - Rasunetul, Bistrita24 online, etc


Amintiţi-vă de HOARĂ!

Aşa cum am prevăzut, guvernul Boc şi-a asumat răspunderea, acceptând patru amendamente din 70, evident că de ochii proştilor ! Cele patru amendamente acceptate sunt ca o frecţie la un picior de lemn. Cu alte cuvinte n-au nici o valoare ! „Voi, amărăştenilor, voi proştilor m-aţi votat – îşi râde în barbă (hă, hă, hă...) Băsescu - . Şi cum orice faptă bună nu rămâne nepedepsită, acum, că m-aţi votat, vă pedepsesc, fraierilor !” Este metoda, devenită clasică pentru un individ ca Băsescu – fiindcă Petre Roman l-a promovat, Petre Roman a fost pedepsit de Băsescu. Se ştie cum. Cam toţi sfătuitorii (consilierii) care l-au sprijinit la început, au fost mătrăşiţi după ce a cucerit puterea deplină: Andrei Pleşu, soţii Săftoiu, Cosmin Guşă, Lavinia Şandru, Stolojan, etc. Acum le dă la cap şi celor fără de care n-ar fi putut să se urce „pe cele mai înalte culmi ale...” Adică lui Blaga, Videanu şi Berceanu. L-a împins în faţă pe Boc, adică cel care va trage ponoasele. Fac pariu cu oricare dintre dumneavoastră că, la sfârşit va da vina pe Boc. El, Boc va fi vinovatul principal ! Din cauza lui suntem în „deşert”, deşert care , în nici-un caz nu va fi trecut cu Băsescu în frunte. El, SUPREMUL este adevăratul deşert al României ! El, SUPREMUL, este duşmanul de moarte al TUTUROR cetăţenilor români ! Aş vrea să trăiesc să îl vad judecat şi condamnat, nu de Istorie ci de Justiţie. Nu de justiţia cumpărată şi şantajată de acest individ ! Sub conducerea nenorocită a acestui individ, România a acumulat cele mai multe procese pierdute la CEDO ! Vă daţi seama câte va mai pierde după ce vor fi aplicate cele două legi pe care şi le asumă, iresponsabil, Boc ? Cine va plăti daunele pe care, aşa cum am spus, Băsescu şi, evident, Boc, îşi asumă responsabilitatea să încalce Constituţia ţării, să încalce Drepturile omului !

În judeţul nostru îşi desfăşoară activitatea patru deputaţi şi doi senatori. Alegătorii îi cunosc pentru că le-au dat voturile lor în anul 2008. Totuşi, ne facem datoria de a le mai trece, încă odată, numele: deputaţiiBotiş Ioan-Nelu şi Oltean Ioan – PDL; Moldovan Emil-Radu – PSD; Ţintean Ioan – PNL; senatorii - Sbîrciu Ioan – PDL; Prunea Nicolae-Dănuţ – PSD. Am trecut şi partidele din care fac parte chiar dacă ei au fost votaţi UNINOMINAL. Cu alte cuvinte, cetăţenii au votat OMUL, iară nu PARTIDUL. La întâlnirea pe care Filiala 1 Bistriţa a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate şi în Rezervă a avut-o cu parlamentarii judeţului nostru, domnii parlamentari UNINOMINALI – Moldovan Emil-Radu, Prunea Nicolae-Dănuţ, Ţintean Ioan au declarat că vor vota moţiunea depusă de PSD pentru că nu pot să voteze împotriva propriilor alegători ! Nu pot vota NAŢIONALIZAREA pensiilor şi salariilor. Domnul UNINOMINAL Oltean Ioan nu a dorit să se pronunţe asupra acestui aspect. Îl aşteptăm la urne, cu multă înţelegere pentru cei care l-au votat ! Domnului Botiş Ioan-Nelu, îi readucem aminte că, totuşi, a fost votat UNINOMINAL.

Nici-un partid din lume nu poate să te oblige să votezi împotriva propriului popor! Dacă o faci, te declari, singur, duşman şi trădător al neamului tău ! Aşa cum Băsescu se ascunde, se fereşte să dea ochii cu mulţimea (odată la trei luni ! Vă mai amintiţi campania electorală din 2004 ?) ca un laş ce este, scoţând în faţă un om de paie ca Boc, aşa va trebui să vă ascundeţi şi voi cei ce veţi vota împotriva VOINŢEI POPORULUI ! Deja PDL-ul este în cădere liberă ! Nu mai este mult şi îl vom vedea pe centura politicii româneşti, acolo unde, din păcate a ajuns PNŢCD-ul, nemeritat, ca şi PRM-ul. Nu vor apuca nici parlamentul cel scurtat !

De ce Băsescu nu are curajul să facă un nou REFERENDUM cu o singură întrebare: SUNTEŢI DE ACORD CU REDUCEREA PENSIILOR ŞI SALARIILOR ? S-a bătut cu cărămida în piept că „boborul”, că „voinţa boborului”, etc. Acum DE CE NU MAI EXECUTĂ VOINŢA POPORULUI ? De ce nu se atinge de averile dobândite ilegal ? De ce nu donează 25 % din averile dobândite în ultimii 20 de ani de el şi de gaşca lui ? ÎN ACESTE AVERI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ, dragi concetăţeni !

Noi, profesorii, noi medicii, noi funcţionarii publici, noi reprezentanţii Justiţiei, Armatei, Poliţiei, Jandarmeriei, NOI PENSIONARII României, vă atenţionăm (încă) stimaţi parlamentari că v-am dat votul nostru pentru a ne apăra pe noi şi interesele noastre ! Şi să vă fie clar că, de această dată, la votul din 2012, inclusiv la alegerile locale, nu vom UITA pe cei care ne-au trădat ! LISTA RUŞINII, A TRĂDĂRII NAŢIONALE, va circula din om în om,din casă în casă ! Veţi fi huiduiţi, fluieraţi şi alungaţi de peste tot ! Amintiţi-vă de HOARĂ !

Colonel (r) DORIN FILIP

miercuri, 2 iunie 2010

Un nou articol in Rasunetul Bistrita

Rasunetul 01.06.2010

 

Nu înţeleg de ce ţipă Băsescu la mine !

 

Nu înţeleg de ce ţipă Băsescu la mine. De ce mă ameninţă că intră România în colaps. În ceea ce mă priveşte, ţara mi se pare în colaps dintodeauna. De când m-am născut. Comuniştii, nu ştiu cum se făcea, dar nu se ajungeau fără să ne ia la contract porcul din coteţ. Erau stăpâni pe livada noastră, pe cazanul cu ţuică, pe orătăniile din bătătură. Pe capitalişti i-am primit cu bucurie generoasă, aproape nefirească. Trezirea din reverie m-a dus în primul colaps. În dificultate a fost ţara şi la mica privatizare, şi la marea privatizare, şi după ce am scăpat de primul FMI, şi când duduia economia, şi când căutam luminiţa de la capătul tunelului, pe care văd că n-am mai găsit-o. Va fi fiind, probabil, lumânarea de la căpătâiul părinţilor şi bunilor noştri. Şi-acum aud că România se duce fix în faliment. Iar Traian Băsescu mă solicită să fiu solidar nu ştiu cu cine, să dau 25% din leafa mea, 15% din pensia mea. Mă uit la Băsescu şi nu seamănă a om aflat în criză. Nici Guvernul sau Parlamentul nu sunt în criză. Nici miile de hectare de vile nu-s crizate. Dar, defectul meu, am avut ochi de văzut şi urechi de auzit.

- Da. Aparatul de stat este uriaş. Dar nu populaţia l-a făcut uriaş.Voi, clasa politică l-aţi transformat în monstru. Dacă există un monstru care căpuşează mediul privat, acela nu este profesorul, doctorul, inginerul, militarul, poliţistul, jandarmul, funcţionarul public; monstrul care a încălecat ţara asta sunteţi voi, clasa politică. Şi pentru că sunteţi la putere peste tot, voi, PDL, sunteţi grasul care l-a încălecat pe slab! Cu contribuţia anterioară, în ordinea procentelor de reprezentare în structurile politice, a PSD (30%), a PNL(15%), a UDMR (6%) etc... Aţi devastat România cum nici popoarele migratoare n-ar fi reuşit. Şi-apoi aţi călărit ţara, aţi luat-o sub asuprire. Nici nu mai poate respira, de câtă clientelă i-aţi vârât pe gât. Aţi spart instituţiile statului nu pentru că aşa era necesar, ci pentru că vă trebuiau posturi de conducere pentru clientela de partid.

- Aţi creat instituţii noi nu pentru că nu funcţiona statul fără ele, ci pentru că aţi avut un mofturos căruia, fiindcă i s-a năzărit să fie mare director, mare preşedinte, i-aţi fabricat o instituţie. Şi nu v-a ajuns: an de an, legislatură de legislatură, aţi mai creat alte structuri; aţi adus directori noi, ceilalţi au rămas în sistem.

- Nu populaţia ocroteşte fărădelegea în ţara asta, ci voi, cu cercurile voastre de interese cu tot.  Nu populaţia a votat pensii de 370.000.000 lei vechi. Şi venituri de 100.000 de euro pe an, de la stat.Voi, clasa politică, aţi făcut-o: în guvernele formate din partidele voastre, în parlamentul format din partidele voastre, iar legile le-a promulgat... instituţia preşedintelui României.

- Nu mama - mare din pământ a distrus industria, a vândut petrolul şi rafinăriile, a tăiat pădurile şi a mânărit pământurile. Ministere conduse de voi, clasa politică, au făcut-o. Prefecturile voastre, consiliile judeţene ale voastre, primăriile voastre.

- Nu populaţia a prăpădit banii statului – sute şi mii de miliarde de lei, munţi de bani - pe licitaţii trucate, pe lucrări proaste, inutile, pe şosele cu gropi, pe autostrăzi care înghit bani cu ghiotura, ci primarii voştri, ai clasei politice; consilierii voştri, ai clasei politice; miniştri voştri, ai clasei politice.

- Nu populaţia a organizat doi ani întregi de dănţuieli, de parcă venea sfârşitul lumii. Voi, clasa politică, aţi făcut-o. Pe banii cui?!! Pe ăştia pe care-i tăiaţi azi de la salariaţi şi de la pensionari ! - V-aţi construit un aparat uriaş de represiune: ministere, agenţii, deconcentrate conduse de voi şi clientela voastră politică. Prin ei, controlaţi tot, terorizaţi înstituţiile mai ceva decât poliţia politică a lui Ceauşescu.

- Nu populaţia se află în AGA şi CA din companiile şi băncile de stat, plătite, am văzut, regeşte, ci voi, clasa politică.

- Nu populaţia a stricat ţara asta la fiecare patru ani, ci voi, clasa politică. Cum aţi venit, aţi distrus tot ceea ce a făcut guvernul de dinainte şi aţi luat-o iar de la zero.

Şi-apoi, aţi rostogolit vinovăţii între voi, partidele politice, de parcă aţi fi jucat ping-pong cu România. Daţi-vă afară întâi pe voi şi clanurile voastre şi-apoi să v-atingeţi de părinţii noştri ! Şi veniţi, acum, să mă trageţi de urechi pe mine. Să ne trageţi de urechi pe noi, că se duce România de râpă. Vreţi s-o scoateţi din criză pe spinarea şomerilor, a pensionarilor şi a bugetarilor de execuţie, cei care vă ţin în spate aleşii şi numiţii, în funcţiile de conducere. Cu ce curaj? Cu ce moralitate?

Până să vă atingeţi de pensionarul ăla slăbănog, de profesorul care v-a pus creionul în mână, restructuraţi-vă întâi pe voi ! Daţi-vă afară şi în şomaj pe voi, pe oamenii voştri, ai clasei politice, şi după aceea scuipaţi pe noi. După aceea umblaţi la salariile şi pensiile necăjite. După aceea să-l certaţi pe bătrân că mai are îndrăzneala să trăiască, să ducă România-n faliment, cu venitul lui... gras, de 350 sau 600 de lei.

1. Dacă nu sunteţi capabili să comasaţi sau să desfiinţaţi instituţiile de pomană create de voi, clasa politică, măcar reduceţi numărul de directori. Aveţi o droaie de şefi. Aţi umplut ţara de şefi. Pe ei daţi-i afară întâi şi după aceea ajungeţi la pensionar. Sau la doctor. Sau la profesor.

2. Trei sferturi dintre directorii voştri pe care i-aţi instalat, moţ, în instituţiile bugetare, au afaceri acasă. Fac afaceri cu banul public. Daţi-i pe aceştia afară! Nu ei să mănânce cu două guri, şi de la firma lor grasă, şi de la buget, iar altul să crape de foame!

3. Luaţi-vă clientela politică din toate AGA şi CA-urile companiilor de stat, de pe lângă primării, consilii judeţene şi ministere. Aveţi deja directori acolo, există specialişti.

4. Daţi-vă afară consilierii de la birourile demnitarului. De ce aţi crede că ei sunt mai puţin paraziţi pe buget decât profesorul?

5. Daţi-vă afară consilierii de pe lângă miniştri, secretari de stat, subsecretari de stat, primari, prefecţi, preşedinţi de consilii judeţene, căţel, purcel, directori generali, din companiile de stat, din parcurile industriale.

6. Încetaţi să mai căpuşaţi ministerele (primăriile, consiliile judeţene) cu clientela pe care o serviţi cu miliarde de euro.

7. Voi, clasa politică, aţi creat şi întreţineţi evaziunea fiscală şi munca la negru. Oamenii voştri, ai partidelor, îi protejează. Îi apără de funcţionari, să nu-i descopere. Îi apără de lege. După ce veţi face toate astea, abia atunci să aveţi îndrăzneala să vă legaţi de bătrânii acestei ţări.

Asta este România, Băsescule, (că pentru mine nu eşti preşedintele ţării ci PRIMA LIPITOARE a ţării !) O ştiţi, o cunoaşteţi, dar nu îndrăzniţi să vă apropiaţi de clanuri. Vă este mai la îndemână să-i jupuiţi de vii pe bătrâni. Sunt inofensivi. Ascultători. Mult prea blajini. Tăcuţi. Loviţi-i cu nădejde! Nu ţipă. Dar feriţi-vă de ei când nu vor mai avea nimic de pierdut ! Nici măcar viaţa !

 

Lt.col.rz. ing. Gheorghe NEDELCU